Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky pro inzerci a užití na dalphen-reality.cz

(dále jen "Podmínky") 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Dalphen Development s.r.o., se sídlem Zámostní 1155/27, Ostrava PSČ 709 00, IČO 05820227 (dále také jen „Provozovatel“), je provozovatelem internetového serveru www.dalphen-reality.cz (dále také jen „Server“), dostupného na adrese (URL) http://www.dalphen-reality.cz (dále také jen „Služba“). 2. Provozovatel zajišťuje uživatelům přístup k uživatelskému rozhraní (dále jen „editor“), které slouží pro vložení a editaci jednotlivých inzerátů a dalších dat z oblasti realitní nabídky a poptávky.

3. Objednatelem inzerce (dále jen „Objednatel“) je fyzická osoba, podnikající fyzická osoba nebo právnická osoba, která se zabývá realitní činností a zprostředkovává prodej či pronájem nemovitostí jako vlastník nemovitosti nebo na základě smluvního vztahu s majitelem nemovitostí.

4. Objednatel není oprávněn umožnit třetím osobám, zejména pak osobám podnikajícím vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v realitní činnosti, přístup do editoru.

5. Objednatel bere na vědomí, že inzerce nemovitostí je zpřístupněna všem uživatelům celosvětové počítačové sítě Internet, a to prostřednictvím Serveru. Dále souhlasí s oprávněním Provozovatele poskytovat nezměněný obsah inzerce nebo jeho část třetí straně k další veřejné prezentaci nebo statistickému zpracování.

6. Objednatel se zavazuje zveřejňovat údaje, jejichž obsah není v rozporu s právním řádem České republiky a které nepoškozují práva třetích osob. Dále se zavazuje dodržovat pravidla ochrany osobních údajů. Objednatel přebírá veškerou zodpovědnost za jakékoliv právní nároky třetích stran, které vzniknou na základě zveřejnění Objednatelem zadaných dat v editoru. Zadavatel je odpovědný za včasné zadání bezchybných, pravdivých a úplných dat jednotlivých inzerátů (realitních nabídek). Případné nároky, škody jež Provozovateli vzniknou na základě jednání objednatele odškodní.

7. Objednatel je povinen dodržovat pravidla ochrany osobních údajů, která vyplývající z platných právních předpisů, zejména ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (ZOOÚ).

8. Provozovatel si vyhrazuje právo smazat jakékoliv údaje či odmítnout jejich zveřejnění, pokud:

jsou v rozporu s právním řádem České republiky nebo jsou v rozporu s dobrými mravy, případně ohrožují veřejný pořádek, či poškozují práva a oprávněné zájmy třetích osob.

9. Provozovatel není povinen archivovat data (údaje) v editoru.

10. V případě porušení jednotlivých bodů „Podmínek“ Objednavatelem je Provozovatel oprávněn inzerci Objednatele smazat (odstranit ze serveru). V případě opakovaného porušování „Podmínek“ Objednavatelem je Provozovatel oprávněn znemožnit další přístup do editoru.

11. Provozovatel si vyhrazuje právo jednostranně měnit tyto Podmínky i bez předchozího souhlasu Objednatele, a to tím způsobem, že zveřejní jejich poslední nové a úplné znění na stránkách Služby.

Tyto Podmínky nabývají platnosti a účinnosti dnem 01. 11. 2019

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci